Aluminium dakgoten voor particuliere woningbouw

Door de vele voordelen van aluminium dakgoten kiezen meer en meer mensen voor de toepassing hiervan bij hun woning.

Renovatie: Goten uit één stuk aan uw vernieuwde woning

Heeft u problemen met uw dakgoten? Of denkt u te verbouwen? Dan hebben wij de oplossing voor u: aluminium dakgoten.

De meeste mensen kennen enkel PVC dakgoten, of goten in zink of koper. Het unieke voordeel van de aluminium dakgoot is haar naadloosheid. Daarom kiest u dakgoten van Lathouwers & Slangen. Niet alleen zijn ze volledig onderhoudsvrij, maar bovendien hebt u de garantie dat u nooit lekkende naden zult hebben. Daar bovenop is de kleurechtheid volledig gegarandeerd. Er is een keuze uit 15 verschillende RAL-kleuren, zodat u steeds een kleurtje vindt dat bij de rest van het ontwerp past. En afhankelijk van de stijl van vernieuwde woning, kiest u voor interne (onzichtbare) ophanghaken, die perfect passen bij de strakke moderne villa, ofwel voor externe ophanghaken, wat soms weer beter past bij een iets meer rustieke uitvoering.

Kan mijn lekkende dakgoot worden hersteld?

Op korte termijn wel, maar als de ene lekkende naad gedicht wordt, dan volgt er wel een andere. En dit gaat dan maar door tot u beslist om een naadloze dakgoot in aluminium aan uw woning te hangen. Voor altijd gedaan met lekkende naden, want uw aluminium dakgoot wordt ter plekke geprofileerd op de juiste lengte.

Afvoerbuizen

Aan iedere dakgoot komen er noodzakelijkerwijs afvoerbuizen, maar wat doe je als je dat écht niet graag ziet? Heel eenvoudig! Je zorgt ervoor dat ze functioneel aanwezig zijn, maar toch niet zichtbaar. Een aluminium afdekplaat is dan de ideale oplossing.

Dakoversteek

Ook bekleding dakoversteek is mogelijk in aluminium. Bijpassend bij uw dakgoot en woning plaatsen wij een onderhoudvrije bekleding van de dakoversteek. Dit in de door u gewenste kleur.

Meer info over aluminium dakgoten

Op de pagina realisaties kunt u alvast een aantal referenties bekijken van aluminium dakgoten.
Verder kunt u ook nu een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer info over aluminium dakgoten.

Heeft u hulp nodig bij de keuze naar de juiste aluminium dakgoten?

Vraag dan zeker uw gratis offerte aan!

Aluminium dakgoten Lathouwers & Slangen

Waar kwaliteit van afwerking en vakmanschap elkaar ontmoeten.

Help ons groeien!

Steeds op afspraak tot uw dienst

Waar kan u ons vinden?

© 2017 Microcom BVBA